02174391370
گرفتن نمره 7 اسپیکینگ آیلتس ساده ترین کار و قاعده مندترین پروسه در آمادگی آزمون آیلتس می باشد.
اگر به خوبی برای آزمون آماده شوید و حسابی برای بخش های مختلف خود را آماده کنید بدون شک نمره 7 را کسب خواهید کرد.
حتمن قبل از خوندن نکات اسپیکینگ آیلتس مقاله معرفی IELTS Speaking را بخوانید تا با تمام بخش های اسپیکینگ آیلتس به خوبی آشنا شوید.
لطفاً تمام نکات برای کسب نمره بالا در اسپیکینگ آیلتس را به دقت بخوانید یا به پادکست زیر گوش دهید.
General tips about IELTS Speaking test
avoid memorizing answers try to be spontaneous; and try to improvise. Just practice and be ready for everything
از حفظی پاسخ دادن اجتناب کنید، سعی کنید فی البداهه صحبت کنید خلاق باشید. در نظر داشته باشید اگر برای آزمون و تاپیک ها آمادگی خوبی داشته باشید قطعا نمره بسیار خوبی خواهید گرفت.
you should work on your pronunciation which means word stress, sentence stress and intonation
اکثر زبان آموزان ایرانی از نداشتن تلفظ مناسب رنج می برند، سعی کنید روی تلفظ خود کار کنید و برای گرفتن نمره خوب به تلفظ مناسب نیاز دارید. تلفظ درست شامل استرس کلمات و جملات و همچنین اینتونیشن می شود. هر کلمه ای که یاد می گیرید بارها صوت آن را بشنوید و تکرار کنید تا تلفظ صحیح ملکه ذهنتان شود.
you should work on your vocabulary, expanding your range of words is so important
حتمن باید لیست کلماتی را از پیش آماده کنید تا در آزمون اسپیکینگ آیلتس از آنها استفاده کنید. کلمات را به صورت موضوعی برای بخش یک و سه و به خصوص بخش دو یاد بگیرید به استفاده کردن از آنها عادت کنید. سعی کنید لغات را طوری یاد بگیرید که همه نکه زبانتان باشد و هر وقت لازم داشتید آن ها را استفاده کنید. هر چه از کلمات بهتر سطح بالاتری استفاده کنید در نمره شما تاثیر بهتری می گذارد.
.you should develop and master tenses and structures to use in the speaking part
به قدر کافی در زمینه گرامر و ساختار آمادگی داشته باشید. چندین ساختار پیچیده را برای خود در نظر بگیرید و در استفاده کردن از آن تبهر کسب کنید. همچنین دانستن تمام زمان در زبان انگلیسی لازم و واجب هست. از استفاده ساختار های ساده و دمه دستی سعی کنید بپرهیزید و عادت به استفاده درست از ساختارهای پیچیده کنید تا نمره خوبی کسب کنید.
.do not stare at ceiling or somewhere try to have eye contacts with examiner
در هنگام آزمون اسپیکینگ آیلتس به سقف یا زمین زل نزنیدو تا می توانید طبیعی برخورد کنید، گرچه به نظر آزمون آیلتس است و رسمی است اما اگر از بالا به آن نگاه کنید می بینید که یک مکالمه ساده روز مرست ، بنا بر این سعی کنید به ممتحن نگاه کنید و با او صحبت کنید.
try to be friendly and polite
گاهی داوطلبان اسپیکینگ آیلتس در جلسه آزمون حرفه های بی ربط می زنند، مثلا اینکه شما استرس دارید ارتباطی به ممتحن ندارد. مودب باشید و دوستانه برخورد کنید.
.avoid being stressful, think that the examiner is your teacher
ممتحن آدم فضایی نیست و آزمون آیلتس هم ساده ترین آزمون در جهان هست حداقل بخش اسپیکینگ آن که با کمی تمرین و آشنایی کامل با آن می توان بهترین نتیجه را گرفت. قطعا برای آمادگی آیلتس به کلاس رفتید یا بارها آزمون ماک شرکت کردید، در نظر داشته باشید که اکثر غریب به اتفاق ممتحنین آیلتس مدرس هستند، سعی کنید او را استاد خود فرض کنید تا استرس شما از بین برود.
try to arrive to the venue of your speaking test earlier to get used to the situation and get familiar with atmosphere. This will help you to reduce your stress
برای اینکه استرس کمتری داشته باشید، کمی زودتر به محل برگزاری اسپیکینگ خود مراجعه کنید کمی آن جا بشینید و به اطراف نگاه کنید تا انجا برایتان آشنا شود حتی کمی قدم بزنید و آب بنوشید با این کار استرس دیر رسیدن ندارید با فضا آشنا می شوید و استرس شما کاسته می شود.
do not answer with yes or no or single words. try to expand your answer ,you are in the interview to show your speaking ability
در هیچ بخش از اسپیکینگ آیلتس نباید به صورت بله یا خیر و یا تک کلمه ای به سوالات پاسخ داد سعی کنید یاد بگیرید چه طور جواب های خود را گسترش دهید. شما در این بخش از آیلتس قرار دارید تا دانش زبانی خود را نمایش دهید.
.in second part’s preparation time organize your thoughts and try to write keywords
در بخش دوم اسپیکینگ آیلتس یک دقیقه فرصت دارید تا برای پاسخ دادن آماده شوید. از یک دقیقه خود به خوبی استفاده کنید. از نوشتن جملات و عبارات طولانی بپرهیزید و سعی کنید کلمات کلیدی را بنویسید، هنگام نوشتن کلمات و عبارات سعی کنید به نظم و ترتیب بنویسید تا گیج نشوید و بعدآ بتوانید از آن استفاده کنید.
do not read from your note in the second part of IELTS speaking just take a look to remember things
در بخش دوم اسپیکینگ آیلتس به هیچ وجه از روی برگه خود نخوانید بلکه گهگداری برای یاد آوری به آن نگاه بیاندازید.
if you run out of ideas in the second part do not panic take a look at your note or the task card to help gather your ideas
در دو دقیقه بخش دوم اگر ایده هایتان تمام شد و هنوز وقت داشتید حتمن به سوالات و bullet point نیم نگاهی بیاندازید تا بتوانید بیشتر توضیح دهید، اگر این کار را هم کردید و باز هم وقت اضافه اوردید و ایده ای برای حرف زدن نداشتید میتوانید خاطره مرتبطی یا مثالی مرتبط با موضوع را بیان کنید.
listen very carefully to the examiner to answer his questions properly and completely
گاهی داوطلبین به قدری در ذهن خود برای پاسخ دادن هول میشوند و مشغول مرور کردن کلمات و عبارات و ساختار ها هستند که به خوبی تمرکز نمیکنند و به ممتحن گوش نمی کنند. شما این کار را نکنید با دقت به سوالات گوش دهید و همان چیزی را پاسخ بدهید که ممتحن میپرسد.
in part 3 of IELTS speaking you must discuss and give your own opinion about the questions so if you are not a talkative person or introverted for this specific exam you must be informative so keep watching the news or movies or even try to read newspaper to have ideas
برای بخش سوم از شما نتظار میرود که مفصل به سوالات پاسخ دهید حصابی زبان انگلیسی خود نشان دهید، اگر آدم بی سوادی هستید و یا آدم بی اطلاعاتی هستید و یا کم حرف هستید و حرفی برای گفتن ندارید این مشکل شماست باید سعی کنید با خواندن روزنامه و تماشای فیلم و برنامه های تلوزیونی و خواندن مجلات و … دانش خود را بالا ببرید تا بتوانید حرف برای گفتن داشته باشید.
do not afraid of disagreeing with the questions which examiner asks in part 3, your idea is not important your speaking ability is important
در بخش اسپیکینگ آیلتس نظرات شخصی شما هیچ اهمیتی ندارد چه بسا ممتحن اصلا به محتوای حرف شما اهمیتی ندهد بنابراین فیلسوف نشوید و ایده های فضایی از خود ندهید که مثلا به قول خود ممتحن بداند که چه آدم خفنی با سوادی هستید، روی تلفظ، روان صحبت کردن، درستی و قابل فهم بودن و ساختارها تمرکز کنید.
use some idiomatic expressions if you can
اگر بتوانید چندین idiomatic expression موضوعی را یاد بگیرید و در شرایط لازم استفاده کنید قطعا در گرفتن نمره بهتر به شما کمک زیاد می کند.
.you need help or you don’t understand ask for help don’t panic or don’t be shy
اگر چیزی را متوجه نشدید یا نیاز به کمک داشتید نه هول شوید و نه بترسید و خجالت نکشید و سوال بپرسید ممتحن یک بار میتواند سوال را برای شما تکرار کند، اگر کلمه ای را بلد نیستید می توانید موضوع را بگویید اما انتظار نداشته باشید که ممتحن معنای کلمه ای که نمیدانید را بگوید.
بی تر بیت صدات رو صاف می کردی و حرف میزدی می خوای یه خلط هم میکردی
بی تر بیت صدات رو صاف می کردی و حرف میزدی می خوای یه خلط هم میکردی
ممنون از مطالب خیلی عالی تون…فقط یه چیزی..متنی که گذاشتید غلط املایی زیاد داره…واقعا بده…ادم اذیت میشه این همه کلمه غلط رو میبینه…مثل حصابی: حسابی..متبحر: متبهر و خیلیای دیگه..ممنون میشم اصلاح کنید
سلام ممنون از تذکر درست و به جای شما.
اول زبان فارسی رو تمرین کن که اینقدر غلط املایی نداشته باشی
ممنون بخاطر نکته های خوب و مفیدتون
ممنونم خیلی عالی توضیح دادین